Om Kaustik

Vi drivs av att ge tid till omsorgen…

Tid till det mänskliga mötet med ögonkontakt och omvårdnad. Inte administration. Det uppnår vi genom att utveckla ett paraply av IT-produkter som är särskilt anpassade för omsorgsbranschen. Nischade lösningar – utvecklade för att ge bästa möjliga omsorg. Vi är stolta över att erbjuda marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, hemtjänst och boenden.

Vårt framgångsrecept är att vi har djup branschkompetens eftersom vi har egen erfarenhet av att driva assistans, hemtjänst och boenden. Det ger en ovärderlig förståelse för våra kunders vardag och gör oss till en naturlig partner. Tillsammans med våra kunder gör vi något viktigt, på riktigt. Vi ger tid till omsorgen.

…och att lösa framtidens utmaningar

Utmaningen, att fler personer i närtid kommer att vara i behov av omsorg, kräver särskild kompetens och innovation. Digitaliseringen är viktigare än någonsin och vi är en del av lösningen. Framgången är en nära dialog med våra kunder och förmågan att ifrågasätta dagens sanningar i utbyte mot morgondagens lösningar. Nya infallsvinklar och innovation är en process som kräver fritt tänkande individer och tillvaratagande av oliksinnade. Det tillsammans med ständig kompetensutveckling gör att vi lyckas.

Vad säger medarbetarna?

Alexandra Ekström

UX designer

Jag ser fram emot att vara med och driva vår fortsatta resa framåt.
Läs mer

Niklas Bergström

Kundansvarig säljare

Vi är ett företag med en härlig mix av människor, med ett viktigt uppdrag och stora möjligheter.
Läs mer

Inger Grönhof

Supportmedarbetare

Tack vare min egen assistans förstår jag hur viktigt Aiai är för alla användare.
Läs mer

Lediga tjänster

Bli en av oss

Vill du vara med på en betydelsefull resa där du kommer att utmanas, utvecklas och ha riktigt kul? Kolla in våra lediga tjänster eller ansök spontant!

Spontanansökan
Utvecklare Carefox

Spontanansökan

Kaustik är marknadens ledande leverantör av systemstöd inom personlig assistans, hemtjänst, HVB och LSS-verksamhet. Vi är ett bolag med stark värdegrund och attraktiv personalpolitik.

Här är både atmosfären och vi som arbetar personliga, ansvarstagande och engagerade. Vi lägger stor vikt på personlig utveckling och du som medarbetare erbjuds därför årligen att ägna arbetstid åt kompetensutveckling. Delta i meet-ups, läs en bok eller gå en utbildning för att ständigt utvecklas och nå nya mål!

Frihet under ansvar har alltid varit stor del i Kaustiks attraktionskraft för våra medarbetare. Vi drar nytta av teknikens möjligheter och söker ständigt utmana vår egen kapacitet och förmåga i syfte att leverera eller överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med tryggheten i vår erfarenhet och kompetens har detta skapat ett starkt förtroende hos våra kunder.

Vill du följa med på vår resa?

Vi letar ständigt efter nya talanger! Hittar du inte en tjänst som passar just dig är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan med personligt brev och CV till:

Utvecklare Carefox

Utvecklare till Carefox

Vi är 9 personer i gruppen och nu ska vi bli tvåsiffriga!
Tillsammans delar vi ett brinnande intresse för teknik och IT men i gruppen finns även intressen som bl.a. gaming, fiske, matlagning, träning, musik, whisky-provning och sport.

Rollen som utvecklare hos oss

Du kommer ingå i ett team av 5 utvecklare och tillsammans är ni ansvariga för utvecklingen av webbsystemet och appen. Vad din roll blir i det hela beror helt på vad du vill och kan. Vi tycker att en persons potential och vilja att lära sig är det absolut viktigaste.
I rollen som utvecklare på Carefox ger vi dig möjligheten att få vara en del av hela utvecklingsprocessen och vi ger dig också verktygen till att lära dig nya programmerings-språk om det behövs.

Din Profil

Vi söker dig som trivs bra i ett litet team med blandade uppgifter. Du ska inte vara främmande för att jobba med både frontend och backend, och ett intresse för andriod ser vi som positivt. Personen vi söker kommer i stor utsträckning sitta med tydliga koduppgifter, men också behöva jobba med att skissa på större konceptuella lösningsförslag där användarupplevelse är i fokus. Att vara aktivt delaktig i vår tillväxtprocess och växa tillsammans med oss är något du ser som positivt.

Du ska vara bekväm i något av följande:

 • PHP
 • JavaScript
 • jQuery
 • MySQL
 • Android-utveckling
 • MVC-ramverk

Förmåner

 • Förtroendetid
 • Möjlighet att träna på arbetstid
 • Dator
 • Centralt kontor
 • Friskvårdsbidrag

Kontaktuppgifter

Fredrik Magnfält – Teknisk Chef
Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till

Kontaktpersoner

Kontakta oss

Aiai

Niklas Bergström

Niklas Bergström
Kundansvarig säljare

072-077 21 24
Maila mig

Marie Kringberg

Marie Kringberg
Projektledare

072-589 63 86
Maila mig

Pelle Fridman

Pelle Fridman
Kundansvarig säljare

072-224 89 82
Maila mig

Carefox

Erik Reuthammar
VD Carefox

036-811 80
Maila mig

Kristian Hyttinen
Affärsområde Carefox

036-811 80
Maila mig

Omsorg24

Kicki Hagström

Kicki Hagström
Kundansvarig säljare

072-077 84 79
Maila mig

Åsa Holmström

Åsa Holmström
Kundansvarig säljare

072-079 68 34
Maila mig

Kaustik

Louise Frei

Louise Frei
Affärsområde Akademi

070-329 48 00
Maila mig

Mette Grefsrud Persson

Mette Grefsrud Persson
Marknadschef Kaustik

070-718 04 67
Maila mig

Christian Ljunge

Christian Ljunge
VD Kaustik

070-778 79 48
Maila mig

Meny