Kostnadsfria webbinarier

Våra system är till för att underlätta ditt arbete. För oss är det därför viktigt att du som användare känner till alla delar av systemen så att du kan välja vad som stöttar din verksamhet bäst.

Våra kostnadsfria webbinarier hålls av oss som jobbar på Kaustik och som har mycket god kännedom i samtliga av våra produkter (Aiai, Omsorg24, Carefox och Vimpol). Våra webbinarier har som mål att lära dig mer om systemen och vi hoppas även kunna inspirera dig till att börja använda nya delar så att ditt arbete blir ännu mer effektivt och roligt.

Kursledare

Webbinarierna hålls av personal från Kaustik som förutom kunskaper i systemen har god kännedom om omsorgsbranschen.

Pris

Webbinarierna är kostnadsfria.

Tillfällen & innehåll

15/1 kl 11.00-11.45 – Aiai Avtal

På detta webbinarium går vi igenom hur tilläggsfunktionen Aiai Avtal fungerar. Vi visar hur du skapar avtal och hur du smidigt kan skicka dessa till medarbetare. Webbinariet passar dig som är helt ny med att använda Aiai Avtal eller dig som är nyfiken på funktionen.

22/1 kl 11.00-11.45 – Aiais schematyper

På det här webbinariet går vi igenom de schematyper som finns i Aiai och hur dessa kan användas på bästa sätt och i vilka sammanhang.

10/2 kl 11.00-11.30 – Tips och trix i Aiais schema

Niklas Bergström jobbar som säljare/kundansvarig hos oss och har även varit en flitig användare av Aiai i sina tidigare tjänster inom både privat och kommunalt driven assistans. På detta webbinarium ger Niklas sina bästa tips och trix när det kommer till schemaläggningen i Aiai.

24/2 kl 11.00-11.45 – Synka, webbutbildningar för dig som lever och jobbar med personlig assistans

På detta webbinarium berättar Johanna Hedgårdh från Synka om hur Synkaguiden kan underlätta arbetet i den löpande verksamheten och på vilket sätt Synka skiljer sig från andra digitala utbildningar inom assistans.

Meny